​Als je aan mensen vraagt wat hun grootste wensen zijn dat zijn het geluk, blijheid en succes. 

Als je vraagt of iemand die doelen heeft bereikt dan zijn er meestal blokkades die het bereiken van die doelen in de weg staat.

Zielreflex helpt je de ziel-doelen te bereiken en blokkades weg te halen.

over Zielreflex

​​Ik heb een droom en passie. Dat is om mensen weer in contact te laten komen met hun vrije, blije en gelukkige zelf. 

Zielreflex helpt mensen weer in contact te komen met hun ziel, de essentie van het leven. Zielreflex maakt leven weer mooi, maakt relaties weer intens en verbetert de relaties met gezin, je omgeving en collega's.

Zielreflex kan helpen zonder voorwaarden, zonder vooroordelen en zonder poespas of softe methodes.

​Mijn waarden en mijn missie

Er gebeurt altijd iets en
vaak ligt de oorzaak niet waar de pijn wordt gevoeld.

“In 60 minuten een ander mens”

profile-pic

Ik kon me bijna niet meer concentreren, had bijna altijd hoofdpijn en een waas voor mijn ogen. Na een behandeling van 60 munuten ging als herboren weer weg en kon mijn leven weer oppakken.

John (Bedrijfsleider)

Zielreflex is het resultaat van
meer dan 20 jaar ontwikkeling

​​Mijn naam is Beata van Etten, moeder van 3 kinderen en meer dan 20 jaar onderweg op​ mijn levenspad van onderzoek, studie, ontdekken en ervaren.

Ik heb de gave van helderhorendheid en stel als vanzelf de vragen die ertoe doen. Dat heeft me, na jaren van proberen te vatten in een bestaande methode, ertoe grbacht om zielreflex te ontwikkelen. Wat i​k wil en heb te bieden past niet in de kaders van nu.

Daarom is er Zielreflex!

​Wil je zelf Zielreflex ervaren of ben je therapeut en wilt Zielreflex aanbieden aan je klanten, gebruik dan dit formulier om in contact te komen

Contact opnemen